Διασυλλογικός αγώνας 2013 (27-28/04/2013) Ν.Ο. Κορθίου – Ανδρου

Master Admin 1 May, 2013 0
Διασυλλογικός αγώνας 2013  (27-28/04/2013) Ν.Ο. Κορθίου – Ανδρου

Έναν από τους ομορφότερους αγώνες Windsurfing είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν όσοι ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου στην Άνδρο. 

Ο λόγος για τον Διασυλλογικό Αγώνα Techno 293 & RS:X, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου Άνδρου (ΝΟΚΑ) στην παραλία Κορθίου Άνδρου. Συμμετείχαν συνολικά 42 Αθλητές στην κατηγορία OneDesignTechno 293, που αφορά παιδιά κάτω των 17 ετών, και 6 αθλητές στην κατηγορία RS:X.

Συμμετείχαν συνολικά 6 Ναυτικοί όμιλοι:

ΝΟΚΑ: Ναυτικός Όμιλος Κορθίου Άνδρου

ΝΟΒ:   Ναυτκός Όμιλος Βουλιαγμένης

ΝΟΚΒ: Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης

ΝΟΕΘ: Ναυτικός Όμιλος Ελληνικών Θαλασσών

ΝΑΟΒ: Ναυτικός Όμιλος Βάρκιζας

ΝΟΛ:   Ναυτικός Όμιλος Λούτσας

Νέοι αθλητές, 46 στο σύνολό τους, γέμισαν με τα πανιά τους τον γραφικό όρμο της Άνδρου, αναστατώνοντας ευχάριστα την ηρεμία αυτού του απομακρυσμένου όμορφου χωριού.

Ακόμη και οι καιρικές συνθήκες  της περιοχής άλλαξαν  τις συνήθειές τους για να υποδεχτούν τους Νέους Αθλητές. Την πρώτη ημέρα θερμικός άνεμος εντάσεως 8-10 knots, με διεύθυνση ΒΑ, υποδέχθηκε ομαλά τους αθλητές, και επέτρεψε στους διοργανωτές να κάνουν 2 ιστιοδρομίες.  Την Κυριακή ο άνεμος αποφάσισε να δοκιμάσει πιο σκληρά τους μικρούς αθλητές, ανεβάζοντας την έντασή του στα 15-20 knots και αλλάζοντας διεύθυνση σε NΔ, επιτρέποντας την διεξαγωγή τριών ακόμη ιστιοδρομιών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου Άνδρου, με την υποδειγματική του διοργάνωση, υποδέχτηκε τους αθλητές και συνοδούς με όμορφα δώρα με προϊόντα του τόπου τους, με γλυκίσματα, φρόντισε για την άνετη διαμονή, διακίνηση, έκπτωση στα εισιτήρια των πλοίων, φύλαξη του εξοπλισμού, για το γεύμα των αθλητών και τις δύο ημέρες, επιστρατεύοντας μεγάλους και μικρούς εθελοντές του χωριού. Πολύτιμη βοήθεια έδωσαν η Δημοτική αρχή, το Λιμενικό σώμα διαθέτοντας το σκάφος του, ο καπετάν Φράγκος (πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή Γιώργου Φράγκου) με το καΐκι του, σύσσωμη η σχολική κοινότητα, αλλά και πολλοί κάτοικοι.

Ήταν ιδιαίτερη ευχαρίστηση να βλέπει κάποιος μια κοινωνία μικρών παιδιών, με άψογη αθλητική συμπεριφορά, άλλα ως αθλητές και άλλα ως διοργανωτές, να συνθέτουν ένα σκηνικό αισιοδοξίας για το μέλλον της Ιστιοσανίδας και του αθλητισμού γενικότερα. Με τον μικρότερο αθλητή του αγώνα, τον Γιαννάκη Καρβουνιάρη από τη Λούτσα, ηλικίας 8 ετών να τερματίζει με επιτυχία τις 4 από τις πέντε ιστιοδρομίας, δεν μπορεί κανείς παρά να είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ιστιοσανίδας.

Συγχαρητήρια σε διαγωνιζόμενους και διοργανωτές.

Aποτελέσματα

Αγόρια U17

1. GRE 360 Αράπογλου Ανδρέας  (N.O. Βουλιαγμένης)

2. GRE 13   Μεγαρίτης Δημήτρης  (N.O. Κατοίκων Βουλιαγμένης)

3. GRE 46   Αρβανίτης Θεόδωρος  (N.O. Βουλιαγμένης)

Αγόρια U15

1. GRE 80     Τσορτανίδης Λεωνίδας (N.O. Κορθίου Άνδρου)

2. GRE 99     Δούκας Φαίδων (N.O. Λούτσας)

3. GRE 723  Βαμβακάς Στέλιος (N.O. Βάρης Βάρκιζας)

Κορίτσια (Overall)

1. GRE 366 Δίβαρη Κατερίνα  (N.O. Βάρης Βάρκιζας)

2. GRE 146 Αράπογλου Ναταλία  (N.O. Βουλιαγμένης)

3. GRE 33 Αλίκη Καραντινού (N.O. Βουλιαγμένης)

Αγόρια U13

1. GRE 88  Τσορτανίδης Πέτρος (N.O. Κορθίου “Ανδρου)

2. GRE 126 Καρβουνιάρης Ιωάννης (N.O. Κορθίου “Ανδρου)

3. GRE 107 Κόγιας Χάρης (N.O. Βάρης Βάρκιζας)

Μικρότερος Αθλητής

GRE 126  Καρβουνιάρης Ιωάννης (N.O. Κορθίου Ανδρου)

Αφήστε μια απάντηση »