Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2010 – Ν.Ο.Β

Master Admin 6 November, 2011 0
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2010 – Ν.Ο.Β

Ολοκληρώθηκε το 2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bic Techno 293 One Design που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου 2010.

Στη Βουλιαγμένη, έλαβαν μέρος 26 αθλητές και αθλήτριες και ο στόλος ήταν χωρισμένος σε ηλικιακές κατηγορίες, κάτω των 17 και κάτω των 15 ετών. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου των αγώνων επικράτησαν διάφορες καιρικές συνθήκες. Την πρώτη μέρα είχαμε βοριοανατολικό άνεμο πολύ χαμηλής έντασης, που γύρισε ανατολικός και ενισχύθηκε λίγο κατά τη διάρκεια της δεύτερης και τελευταίας κούρσας.

Την δεύτερη μέρα έγιναν 3 ιστιοδρομίες με τελείως διαφορετικές συνθήκες. Ο δυνατός νοτιάς με τα μεγάλα κύματα, ήταν ευνοϊκός μόνο για τους αθλητές της μεγάλης κατηγορίας, ενώ οι μικρότεροι δυσκολεύτηκαν πολύ και οι περισσότεροι από αυτούς εγκατέλειψαν.

Την Κυριακή αποζημιώθηκαν όλοι, καθώς ένας μέτριας έντασης νοτιοδυτικός, επέτρεψε στους νεαρούς αθλητές να ολοκληρώσουν άλλες 3 κούρσες.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, στους προπονητές τους και σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο στηρίζουν αυτή την κατηγορία, η οποία ουσιαστικά είναι το φυτώριο της ολυμπιακής κατηγορίας RS:X. Ελπίζουμε να δούμε στο μέλλον ακόμα περισσότερες συμμετοχές και να παραδειγματιστούμε από την οργάνωση και την αλματώδη ανάπτυξη της κατηγορίας στο εξωτερικό.

Αναλυτικά αποτελέσματα:

Κατηγορία Αγόρια U17

1. Στρατής Δούκας ΝΟΒουλιαγμένης

2. Χάρης Σφακιανάκης ΝΟΒουλιαγμένης

3. Νίκος Ελχουσίνη ΝΑΟΒΒάρκιζας

Κατηγορία Αγόρια U15

1. Ευρυπίδης Κουτεντάκης ΝΟΒουλιαγμένης

2. Δημήτρης Κουτεντάκης ΝΟΒουλιαγμένης

3. Ανδρέας Ιωαννίδης ΝΟΕλληνικών Θαλασσών

Κορίτσια (U15 & U17)

1. Ηλιάνα Αντωνάτου ΝΑΟΒΒάρκιζας

2. Δεσινιώτη Παναγιώτα ΝΑΟΒΒάρκιζας

βραβείο μικρότερου αθλητή που τερμάτισε σε περισσότερες από τις μισές ιστιοδρομίες:

Ανδρέας Ιωαννίδης ΝΟΕλληνικών Θαλασσών

Φωτογραφίες

Βαθμολογίες

Αφήστε μια απάντηση »